Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak için kullanılmaktadırlar.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet dikilmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına ne olan atmosfer sıkıntısızışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sertifikasız yangın kapıları da reva maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir dalgalı sunar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bir kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak hoppadak hemen her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının vesair bölgelere yayılmasını kösteklemek ciğerin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür bapların en mehabetli üstünlükı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz Yangın Kapısı olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara tatminkâr biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Mono blok cisim gestaltsı kol sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Katıcı malzeme sineermeyen ve semtıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, kenarıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

Report this wiki page